Mijn favorieten

Huis verkopen


Hoe gaan wij als verkoopmakelaar te werk?

 
  1. We werken geen vast rijtje specificaties af, maar luisteren echt naar wat je vertelt en we denken mee.
    Waarom wil je je huis verkopen? Wat is je doel? En wat zijn je wensen bij de verkoop? Samen zoeken we uit hoe we het verkooptraject in gaan vullen.
  2. De specificaties van de woning moeten duidelijk worden. Wat is de indeling van de woning? Heeft het huis bijzondere kenmerken? Wat is de staat van onderhoud? Allemaal vragen die we eerst moeten beantwoorden. De bouwkundige beoordeling doen we zelf, voor een bouwkundige keuring huren we een specialist in. Ook zaken als het bestemmingsplan, milieuaspecten, kadastraal plan en juridische vraagstukken worden uitgezocht, zodat we het huis goed in kaart hebben.
  3. Je wilt graag een goede prijs voor je woning. Daarvoor kijken we samen naar hoe we je huis kunnen verkopen. Ieder huis vraagt om een eigen aanpak en daarom bepalen we samen de strategie. Je krijgt van ons een schriftelijk verkoopvoorstel, waarna jij bepaalt of je hiermee akkoord gaat.
  4. Potentiële kopers vallen over kleine dingen. Het is dus belangrijk je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat iemand zich er snel thuis voelt. Dankzij onze ervaring als verkoopmakelaar weten wij wat werkt en kunnen we je tips geven om je huis aantrekkelijk te presenteren. En mocht je het willen, dan weten wij ook welke ervaren stylist je kan helpen je huis voor een bezichtiging in te richten.
  5. Je huis krijgt op onze site wat het verdient: een opvallende presentatie, met mooie foto's en veel informatie, zelfs over de buurt. Bovendien is onze site en dus je huis goed vindbaar in Google. Natuurlijk plaatsen we je woning ook op Funda en op Jaap.nl. We willen immers geen kans laten liggen.
  6. Ook met bezichtigingen nemen we je zo veel mogelijk uit handen. Je wilt natuurlijk dat mensen die je huis willen kopen, een zo goed mogelijke indruk krijgen. Daarom bereiden we de bezichtiging samen voor en leiden wij de potentiële koper in je huis rond. En nog dezelfde dag krijg je van ons een terugkoppeling op de bezichtiging, zodat je weet hoe het is gegaan.
  7. Iemand is echt geïnteresseerd en hij of zij brengt een bod uit. Hoe gaat het verder? Wij helpen je bij het evalueren van de biedingen en bij het bepalen van een goede onderhandelingstactiek. Want niet alleen de prijs is belangrijk, ook zaken als aanvaardingstermijn, ontbindende voorwaarden en roerende zaken hebben hun rol binnen de onderhandeling. Wij staan je met onze ervaring terzijde en zorgen dat je tevreden je huis kunt verkopen.
  8. Als de koper en jij een prijs overeengekomen zijn, ga je over tot de echte verkoop. Daar komt nog veel bij kijken, maar ook hier staan wij voor je klaar. We helpen je bij het vaststellen van de koopovereenkomst, zorgen voor tijdige ondertekening en de administratieve afhandeling. Natuurlijk bewaken we dit proces goed met betrekking tot de ontbindende voorwaarden en de bankgarantie en beoordelen we samen met jou de notariële akte en afrekening. Ten slotte begeleiden we je nog bij de notariële overdracht van de woning. En dan heb je je huis echt verkocht. Gefeliciteerd!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring