Mijn favorieten

Huis aankopen

Waarmee kan een aankoopmakelaar echt het verschil maken voor kopers?

 
 1. Op basis van de wensen van de koper gaat de aankoopmakelaar zoeken en maakt een selectie van potentiële huizen om te bekijken. Dit betekent voor u als potentiële kopers tijdwinst.
 2. Vanwege het overweldigende aanbod aan huizen filtert de aankoopmakelaar de mogelijkheden voor de kopers.
  Dit is gemakkelijk voor u als potentiële kopers.
 3. De aankoopmakelaar doet de eerste bezichtiging en op basis daarvan wordt een shortlist gemaakt om samen met de potentiële kopers te gaan bezichtigen. Dit heeft als voordeel tijdwinst, gemak en u wordt beschermt voor bouwkundige problemen.
 4. De aankoopmakelaar bewaakt het traject en bepaalt de juiste momenten om tot actie (of niet) over te gaan. Het is een procesbegeleider.
  Dit geeft u als potentiële koper meer rust.
 5. Er wordt door de aankoopmakelaar rekening gehouden met de wensen voor het huis, maar minstens net zo belangrijk is de woonomgeving – zoals de school, leefbaarheid, infrastructuur, bestemmingsplan, winkels – en de kwaliteit daarvan. De aankoopmakelaar heeft een toegevoegde waarde door de lokale kennis.
 6. Door het goede netwerk van de aankoopmakelaar is er ook (eerder) bekend wanneer er een interessant huis in de verkoop gaat komen, of via stille verkoop beschikbaar is. Op deze manier is er een groter bereik voor de potentiële kopers.
 7. U kunt uw aankoopmakelaar ook vragen om andere diensten te verzorgen c.q. partijen aan te bevelen bijvoorbeeld het verzorgen van de verhuizing en/of het regelen van een binnenhuisarchitect en/of hovenier. Immers, de aankoopmakelaar kent de lokale partijen waar goed en prettig mee samengewerkt wordt beter dan de koper.
  Op deze manier kunnen wij zekerheid bieden aan de potentiële kopers.
De aankoopmakelaar kan veel voor u beteken als potentiële koper. Hierdoor krijgt u gemak, rust en is vertrouwen de basis.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring