Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
geen

Overweg 18

7251 JS Vorden
€ 275.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Heb jij altijd al de ambitie gehad om je eigen squashcentrum te runnen? Wil jij de kans grijpen om een squashhal met vijf squashbanen te exploiteren? Dan is dit je kans!

Aangeboden wordt een hal met vijf squashbanen, die in prima staat zijn. De hal liggend in Vorden in de buurt van Zutphen, is op korte termijn leverbaar voor de nieuwe exploitant. De hal is op 600 meter van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 10 m² In units vanaf 10 m²
Lees meer

Omschrijving

Heb jij altijd al de ambitie gehad om je eigen squashcentrum te runnen? Wil jij de kans grijpen om een squashhal met vijf squashbanen te exploiteren? Dan is dit je kans!

Aangeboden wordt een hal met vijf squashbanen, die in prima staat zijn. De hal liggend in Vorden in de buurt van Zutphen, is op korte termijn leverbaar voor de nieuwe exploitant. De hal is op 600 meter van het treinstation en is ook met de auto zeer goed te bereiken. Het perceel is 1280 m² en is geschikt voor sport en recreatiedoeleinden.

De hal huisvest ook kantoormogelijkheden, een toiletgroep, een gezellige kantine/bar, keuken, kleed/doucheruimte en 5 squashbanen.

Bijzonderheden:
* perceelopp. 1.280 m²
* nabij treinstation en zeer goed met de auto te bereiken
* 5 squashbanen
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 10 m² Perceeloppervlakte 1280 m² Diversen In units vanaf 10 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
10 m²
In units vanaf
10 m²
Route van naar Overweg 18, 7251 JS Vorden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring