phone0314 - 62 51 13

envelope info@kleinhesselinkmakelaars.nl

Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar en is bedoeld als stimulans om na te denken over kansen voor een comfortabele en energiezuinige woning.

Lees meer...

Het kabinet wil zo snel mogelijk, het liefst nog dit jaar, voor elkaar krijgen dat nieuwe woningen niet meer op het gasnet worden aangesloten. Dit was al het plan, maar het huidige kabinet vindt dat dat nog wel wat sneller kan verlopen dan de uitgetrokken vier jaar.

Lees meer...

Vraag jij je net als veel anderen af of een eigen woning haalbaar is? Een huis kopen is niet meer zo eenvoudig als pakweg 10 jaar geleden, gelukkig zijn er veel tips die je een stap verder richting je droomhuis kunnen helpen.

Lees meer...

Wat is duurzaam wonen nu eigenlijk? Het is lang niet altijd makkelijk daar antwoord op te geven. Als houvast zijn er 10 gouden regels voor duurzaam wonen opgesteld. Deze regels helpen weer te beseffen dat ‘less’ vaak ‘more’ is. En om de juiste keuzes te maken om duurzaamheid in en rondom het huis verder te vergroten.

Lees meer...